Спа център „Тайните на Ливия“

СПА център ''Тайните на Ливия''

Подмладяващите и лечебни свойства на хисарската минерална вода са известни още от древни времена. Римляните първи построили своите терми до вълшебните извори на Хисаря. Съпругата на император Октавиан Август – Ливия, една от най-хубавите римлянки в историята, е поддържала своята красота и здраве именно с минерални бани, билки и благовонни масла. Ето защо нашият Cпа център носи името „Тайните на Ливия”. 

Позволете ни да споделим нейните тайни с Bас! 

Спа центъра и водните площи на хотела са изцяло захранени с минерална вода от извор "Чаир Баня". Водите извлечени от него и грижливо съхранени от нас са с доказани подмладяващи и лечебни свойства. Потопете се в извора на здравето и младостта!

СПА център “Тайните на Ливия” предлага богат асортимент от разкрасителни и терапевтични процедури с минерална вода, етерични масла и висококачествена козметика. На разположението на всички гости на хотела са: външен сезонен минерален басейн, вътрешен басейн с минерална вода, външно джакузи с топла минерална вода, две изискани Релакс зони и сауна парк. 

Спа центърът разполага с пет индивидуално проектирани масажни кабинета; две студиа за екзотични Спа терапии; пет помещения за хидротерапии; два салона за козметични процедури; ВИП зона с индивидуално джакузи, сауна и санитарен възел; един адаптиран кабинет за хидроколон терапия и един за Alpha Led Spa капсула както и център за физиотерапия със седем специализирани отделения за оздравителни процедури.

Доверете се на дългогодишния опит на нашите специалисти и възстановете пълноценно тялото и духа си със грижливо подбрани спа терапии.

 
Релакс зона

Идеалното място за релакс и за възстановяване след прекараното време в сауна парка и басейните или пък след терапия в Спа център „Тайните на Ливия”. Забравете за стреса и за напрегнатото ежедневие и релаксирайте със стил.

Физиотерапевтичен център

Седемте специализирани отделения за оздравителни процедури са оборудвани с най-висок клас апаратура.

VIP SPA Lounge

VIP SPA Lounge е специално място в СПА Център ‘’Тайните на Ливия’’, което ще ви осигури най-висок клас индивидуални СПА услуги.
VIP SPA Lounge е пространство със собствена сауна, минерално джакузи, масажно студио, шезлонг зона, както и санитарен възел с душ помещение. Предлагаме ви несравнимо усещане за уют, комфорт и спокойствие.

Във VIP SPA Lounge ще ви посрещнем с бутилка охладена минерална вода, ароматни соли за джакузи и запалени свещи.
Гостите могат да поръчат храни и напитки от менюто на ресторант ‘’Винополис’’ и Лоби Бар ‘’Сана’’, както и да заявят допълнително терапии и ритуали от менюто на СПА Център ‘’Тайните на Ливия’’.