Салон за красота

Козметичен салон

Процедурите в козметичния салон на Cпа център “Тайните на Ливия” се извършват от квалифицирани козметици с дългогодишен опит. Използват се висококачествена българска и световна козметика като:
Еко Спа, Роза Импекс, Academie Paris, APIS, Contessa Mathelda, Kneipp, Maria Galland, Natura Bisse, Thalion, Thalmer, Thermae SPA. 
Салонът разполага със съвременна апаратура за мезотерапия BDR, дарсонвал, йонофореза и други. 

Това е мястото, в което мъже и жени намират правилното решение на проблемите свързани с акне, пигментни петна, чувствителна кожа, както и преждевременно стареене на кожата.

Салон за маникюр и педикюр

В Sana Spa Hotel предлагаме висококачествени терапии за безупречени длани и ходила с продукти на утвърдени марки от световния пазар.

Добре поддържания маникюр и педикюр винаги правят впечатление. Грижата за ходилата е необходимост за всеки човек, педикюрът не е само суета, а терапевтична практика. Поглезете ръцете и краката с нежни Спа терапии, лакиране с гел лак и авторски декорации.

Солариум

За почитателите на бронзовия тен, Спа център "Тайните на Ливия" предлага вертикална соларна капсула "SunVision" на един от световните лидери в оборудването на соларни салони- Alisun. 

Йога

Отдайте се на вълнуващо пътешествие към собствената си същност чрез йога занимания – най-древната система за физическо и духовно самоусъвършенстване. Подарете си здраво, гъвкаво и елегантно тяло, както и самочувствието на енергичен и уверен в себе си човек. Според йога философията, упражненията за поддържане на физическата форма са приятни и същевременно полезни за духа, ума и тялото. По уникален и ефективен начин те балансират функциите на организма и укрепват всички мускули, стави и кости. Върнете на тялото си естественото здраве, гъвкавост и красота, докато се наслаждавате на почивката си в Sana Spa Hotel.

Йога занимания се провеждат в понеделник и събота от 18:00 часа от инструктор Васил Тосев – един от малцината дервиши в България.