За децата

Sana Spa Hotel е истинско райско кътче за децата и техните родители. Изцяло адаптиран към детските нужди, хотелът предлага всичко необходимо за една пълноценна семейна почивка.

  • Детска стая: Весело и цветно декорирана, тя е едно от любимите места на децата. Аниматор - професионалист забавлява и наглежда малчуганите по време на следобедите през уикенда, докато родителите им разполагат със свободно време за себе си. Захласнати в образователни занимания или в плейстейшън игри, те трудно биха се откъснали от това вълшебно място.
  • Детска площадка: Забавления за децата могат да продължат и на външната детска площадка, която предлага катерушки и пързалки.
  • Детска част на вътрешния и външния басейн: Неизменно притегателно място за всички деца са двата басейна на хотела, където отново е помислено за тях и е обособен специален плитък и обезопасен участък.
  • Специално детско меню: За изгладнелите от игри лакомници ресторант „Винополис”  предлага специално детско меню, съобразено с взискателения детски вкус.
  • Спортни съоръжения: Порасналите малчугани могат да играят волейбол, минифутбол или тенис на корт с родителите си на спортното игрище, както и тенис на маса в специално пригодената за това зала.
  • За приятна семейна разходка с колела по новоизградената велоалея намираща се в близост до хотела е възможно да наемете велосипеди от централната рецепция на хотела. 

Всичко това е причина Sana Spa Hotel да бъде предпочитано място за семейна ваканция от малки и големи.