За децата

Sana Spa Hotel е истинско райско кътче за децата и за техните родители. Изцяло адаптиран към детските нужди, хотелът предлага всичко необходимо за една пълноценна семейна почивка.

  • Детски кът: Весело и цветно декорирана, тя е едно от любимите места на децата. Аниматор - професионалист забавлява и наглежда малчуганите през уикенда, докато родителите разполагат със свободно време за себе си.
  • Детска площадка: Забавления за децата могат да продължат и на външната детска площадка, която предлага катерушки и пързалки.
  • Детска част на вътрешния и външния басейн: Неизменно притегателно място за всички деца са двата басейна на хотела, където отново е помислено за тях и е обособен специален плитък и безопасен за деца участък.
  • Специално детско меню:  ресторант „Винополис”  предлага специално детско меню.
  • Спортни съоръжения: Порасналите малчугани могат да играят волейбол, минифутбол или тенис на корт с родителите си на спортното игрище, както и тенис на маса в специално пригодената за това зала.
  • За приятна семейна разходка с колела по новоизградената велоалея намираща се в близост до хотела е възможно да наемете велосипеди от централната рецепция на хотела. 

Всичко това е причина Sana Spa Hotel да бъде предпочитано място за семейна ваканция от малки и големи.

Детски кът

Сана Спа хотел предлага на разположението на гостите си почасово ползване на Детски кът отворен всеки ден от 8:30 до 20:00 часа.
През почивните и празнични дни, децата могат да бъдат оставени на грижите на детски професионален аниматор срещу такса от 3 лева на час.
Цената на услугата през всички останали дни в отсъствието на аниматор е 2 лева на час.


Скъпи родители/придружители, за да бъде приятен престоя за всички посетители на Деткия кът, молим да спазвате следните правила за ползване:


- В Детския кът на Сана Спа хотел могат да играят деца на възраст до 12 години.

- В отсъствието на аниматор, децата под 6 години трябва да бъдат придружени.

- Децата под 2 години трябва да бъдат придружени по всяко време.

- Всяко дете поверено на грижите на аниматора може да бъде взето единствено от родителя/придружителя, който го е довел.

- Сана Спа хотел не носи отговорност за изгубени или откраднати лични вещи.

- Не се допуска внасянето на остри и опасни предмети и играчки, с които децата могат да наранят себе си или околните.

- Аниматора е в правото си да прекъсне престоя на всяко дете, ако то с поведението си застрашава безопасността и спокойствието на други деца.

- Молим, не посещавайте Детския кът ако Вие или дето Ви проявявате някои от следните симптоми:
  кашлица, хрема, обрив, болно гърло, оплакване за болки в корема, висока температура, зачервени очи и др. Те може да са признак на заразно заболяване.

- Не е разрешено внасянето на храни и напитки на територията на Детския кът.

- Тютюнопушенето и ползването на електронни цигари е АБСОЛЮТНО забранено.

- Молим, уважавайте имуществото на Детския кът.

- За да бъде приятен престоя за всички посетители, молим, погрижете се да оставите ползваните играчки и предмети в подобаващ ред и вид.

- Родителите/придружителите се задължават да запознаят децата си с горепосочените условия.