За децата

С деца на СПА

Сана Спа хотел е истинско райско кътче за децата и за техните родители. Изцяло адаптиран към детските нужди, хотелът предлага всичко необходимо за една пълноценна семейна почивка.

  • Детска стая: Весело и цветно декорирана, тя е едно от любимите места на децата. 
  • Детска площадка: Забавления за децата могат да продължат и на открито в градината на хотела, където се намира и детската площадка.
  • Батут: Срещу допълнителна такса, децата могат да поскачат на обезопасен батут с диаметър 4 метра, който е разположен в градината на хотела.
  • Детска част на вътрешния и външния басейн: Любимо място за всички деца са двата басейна на хотела, където отново е помислено за тях и е обособен специален плитък участък за деца.
  • Детско меню:  ресторант „Винополис”  предлага специално детско меню.
  • Спортни съоръжения: Децата могат да играят волейбол, футбол или тенис на корт с родителите си на спортното игрище, както и минифутбол (джаги) или тенис на маса в специално пригодената за това зала.
  • Разходка с колела: Възможно е да наемете велосипеди от централната Рецепция на хотела и да се разходите семейно по новоизградената велоалея намираща се в близост до хотела.

Детски кът

Сана Спа хотел предлага на разположението на гостите си почасово ползване на Детски кът, отворен всеки ден от 8:30 до 20:00 часа.


Скъпи родители/придружители, за да бъде приятен престоя за всички посетители на Деткия кът, молим да спазвате следните правила за ползване:


- В Детския кът на Сана Спа хотел могат да играят деца на възраст до 12 години.

- Децата трябва да бъдат придружени от възрастен.

- Сана Спа хотел не носи отговорност за изгубени или откраднати лични вещи.

- Не се допуска внасянето на остри и опасни предмети или играчки, с които децата могат да наранят себе си или околните.

- Молим, не посещавайте Детския кът ако Вие или дето Ви проявявате някои от следните симптоми:
  кашлица, хрема, обрив, болно гърло, оплакване за болки в корема, висока температура, зачервени очи и др. Те може да са признак на заразно заболяване.

- Не е разрешено внасянето на храни и напитки на територията на Детския кът.

- Тютюнопушенето и ползването на електронни цигари е АБСОЛЮТНО забранено.

- Молим, уважавайте имуществото на Детския кът.

- За да бъде приятен престоя за всички посетители, молим, погрижете се да оставите ползваните играчки и предмети в подобаващ ред и вид.

- Родителите/придружителите се задължават да запознаят децата си с горепосочените условия.