Ресторант Винополис

Ако Вашата представа за идеална вечеря съчетава изискана кухня, уютна атмосфера, приглушена светлина и нежна музика, ресторант „Винополис” на Sana Spa Hotel е мястото, което ще удовлетвори Вашите желания.

Богатото ни меню ще Ви изкуши с примамливи предложения, разнообразие и най-вече със стил. Ресторант „Винополис” може да задоволи всеки вкус – независимо дали предпочитате традиционна, гурме или здравословна кухня, ще останете очаровани. Ценителите на висококачествени и отлежали вина ще бъдат възхитени от отличната ни селекция от чуждестранни и български вина.

Насладете се на вкусните ни ястия и подбрани вина настанявайки се на слънчевата тераса на ресторант „Винополис” , с гледка към басейна, или изберете спокойната атмосфера на основната зала на ресторанта, а защо не и уединената му VIP зала.

В прекрасния ресторант „Винополис” можете да отпразнувате Вашия семеен празник, фирмено събитие, парти или изискан коктейл. Можем да посрещнем до 120 гости. За всеки Ваш повод, професионалният ни екип има готовност за индивидуален подход и специални предложения.