Спорт и игри

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО ИГРИЩЕ

За почитателите на спорта предлагаме игрище, подходящо за тенис на корт, волейбол и минифутбол.

ВЕЛОСИПЕДИ

Характерните за града поддържани паркове и алеи са чудесна предпоставка за разходка сред природата, която можете да съчетаете с обиколка по прекрасната велоалея с велосипедите на хотела. Предлагаме велосипеди и за възрастни, и за деца.

БИЛЯРД

Sana Spa Hotel предлага на своите гости игри на билярд, разположен в Лоби бара на хотела.

ТЕНИС НА МАСА

Гостите на хотела могат да се насладят на свободното си време в залата за тенис на маса. 

КОННА ЕЗДА 

Конна езда - еднакво достъпна както за начинаещи, както и за напреднали ездачи. Провежда се в конна база "Ездул" в град Хисаря.

Базата предлага както езда в манеж с инструктор, така и езда сред природата с водач. Местността и природата в Хисаря са изключително благоприятни за езда. Широките горски пътеки, просторните полета и полегатите хълмове предлагат неограничени възможности за тренировки и наслада в разнообразни алюри.

ПЕЙНТБОЛ

Пейнтбола е една интересна игра, много подходяща за фирмен тиймбилдинг. За да бъдете победител в нея е необходима концентрация, скорост и добра стратегия. Ето това я прави предпочитана сред фирмите, които искат да сплотят своя колектив. Пейнтболът e игра, която помага да откриете в себе си лидерски качества.

Изпратете ни Вашето запитване за организиране на тиймбилдинг и ние ще Ви изпратим оферта за пейнтбол игри.

ПАРАПЛАНЕРИЗЪМ

За любителите на екстремни преживявания предлагаме полети с парапланер, които се осъществяват с квалифициран инструктор в покрайнините на град Сопот.

Тандемния полет с парапланер е въздушна атракция, която позволява на всеки да полети с опитен инструктор. Не се изисква никаква предварителна подготовка и няма ограничения във възрастта и физическото състояние на желаещите.

Полетът започва се с кратък инструктаж и подготовка на екипировката. При наличие на подходящи метеорлогични условия за излитане Вие ще сте във въздуха само след няколко крачки. След като излетите ще може да се отпуснете в удобната сбруя (седалка) и да се наслаждавате на невероятното изживяване. По време на полета ще имате възможност да видите уникални гледки над билото на Стара Планина и Розовата Долина. Полета завършва с меко кацане в близост до 1-ва станция на Лифт Сопот. Продължителността зависи от моментните атмосферни условия и варира между 15 и 30 минути.