Общи условия на Сана Спа Хотел

Благодарим Ви, че избрахте Сана Спа хотел! Екипьт на хотела полага ежедневни грижи

да подобри качеството на предлаганите услуги, за да надмине очакванията на своите клиенти.

С цел дао сигури приятна и спокойна почивка на всичките си гости, рьководството на Сана Спа хотел сьстави списьк с общите правила на хотела.Учтиво Ви молим да се запознаете с тях!

ПУШЕНЕТО ЗАБРАНЕНО!

В случай на неспазване на забраната, към хотелската Bи сметка ще бъдат начислени 100лева.

 

Настаняване / Напускане / Прекратяване на престоя

 1. Настаняването в хотела е след 14:00ч.
 2. Напускане на помещенията е преди 12:00ч.
 3. Ранното настаняване и късното освобождаване е съобразено със заетостта на хотела  и трябва да бъде предварително заявено на  Рецепция.
 4. Ако желаете да прекратите престоя си без неустойка и имате индивидуална резервация, можете да го направите в срок от 24 чaса преди желаната датата на  напускане.
 5. Забравените в хотела и непотърсени лични вещи се съхраняват в срок от 1 месец.

 

Камериерски услуги

 1. Ежедневното освежаване на помещенията се извършва до 16ч.
 2. Кърпите и халатите в баните се подменят пр ижелание на госта, само ако са поставени на пода. Ако желаете повторна смяна в рамките на същия ден, това е възможно след допълнително заплащане: халат: 5 лв. / кърпа: 2 лв.
 3. За да гарантира качеството на предлаганите продукти от Мини Бара в помещенията, ръководството на Сана Спа хотел си запазва правото да Ви таксува за всеки артикул с нарушена цялост, както и за всеки такъв, счетен за неотговарящ на заредения нвентар.

 

Хранене

 1. Изнасянето на храна от ресторанта не е позволено.
 2. Резервацията за нощувка в хотела не гарантира наличието на свободни места в ресторант“Винополис”. Моля, направете своята резервация на място или на вътрешен номер  510.

 

СПА център

 1. Моля, уважавайте тишината, както и уединението на другите гости.
 2. Резервацията за нощувка в хотела не гарантира наличието на свободни часове за терапии в Спа център“Тайните на Ливия”. Моля, направете своята резервация на място или на вътрешен номер 525.

 

 Други

 1. Сана Спа хотел поема отговорност за опазване на личните Ви данни, които са използвани ексклузивно за обработката на Вашата резервация.
 2. Сана Спа хотел не носи отговорност за изгубени,повредени или откраднати лични вещи на територията на комплекса. Хотелът не носи отговорност за повредени или откраднати автомобили.
 3. Гостите на хотела са материално отговорни за нанесени щети върху имуществото на хотела.

 

 

 

Ръководството на Сана Спа хотел Ви благодари за проявеното разбиране!