СПА етикет

Уважаеми дами и господа,

СПА център „Тайните на Ливия“ е място на спокойствие и отдих. Уважавайте тишината и желанието за уединение на останалите гости, като не разговаряте на висок глас. Насладете на тишината и на приятната музика.

Желателно е преди или непосредствено след посещение в спа центъра да се избягва консумацията на тежки храни, алкохол или кофеин.

За да можем да осигурим среда, предразполагаща към пълноценно и цялостно СПА преживяване, молим нашите гости да спазват приетия СПА етикет:

Предварителната резервация Ви гарантира, че ще получите желаната терапия в най-удобното за Вас време.

Моля, уведомете служителя на спа рецепция, ако страдате от сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, алергии, разширени вени, астма или имате други здравословни проблеми. Тази информация ще даде възможностна нашия персонал да Ви предложи най-подходящата за Вас СПА терапия или процедура, в унисонс Вашите нужди.  

Някои от терапиите могат да бъдат неподходящи по време на бременност.

Моля, консултирайте се предварително с лекар при желание да посетите спа центъра в това състояние.

Ако имате предпочитание към определен терапевт, уточнете го. Опитайте нещо ново, като се вслушате в съвета на нашите служители или други гости на СПА центъра.

За да се насладите пълноценно на терапията, бъдете при нас 5 минути преди запазения час. Закъснявайки, Вие съкращавате нейното времетраене. Времето за душ в стаята за терапия, събличането и обличането е процедурно време.

В масажните кабинети се допускат единствено гостите, които ще се възползват от съответната терапия. Придружителите са длъжни да изчакват във фоайето на спа центъра или в заведенията на хотела.

Заплащането на услугите се извършва на рецепцията или гостите на хотела да добавят стойността на спа терапиите към сметката на хотелската си стая.

Промяна на резервации и анулации. Терапиите, които избирате са запазени специално за Вас. Понякога се налага да отмените или промените запазен от Вас час, но в този случай очакваме да ни уведомите своевременно. Можете да анулирате резервацията си без неустойка най-късно до 4 часа преди началния час. Ако пропуснете да го направите, ще бъдете таксувани със 100% от стойността й по сметката на Вашата стая. В случай на закъснение, СПА центърът си запазва правото да отказва съответната процедура или да съкращава нейното времетраене.

Спа облекло

Банският костюм и джапанки/чехли са задължителни както за басейните, така и за всички помещения в спа центъра. Лек спортен екип и чисти спортни обувки за фитнес залата и залата за йога и кинезитерапия.

За да поддържаме постоянна атмосфера на релаксация и уважение към всички гости, ние учтиво Ви молим да оставите мобилните си телефони или други устройства за комуникация в стаята си в хотела или съблекалнята в СПА центъра, или да ги изключите преди да влезете в помещенията за процедурите.

Минимална възраст за ползване на услугите в спа центъра е 16 години. Ако сте под тази възраст задължително трябва да бъдете с по-възрастен придружител.

Ако с Вас има деца, отговорността за тяхното здраве еизцяло Ваша. Бъдете внимателни за тяхната безопасност и комфорт, както и за комфорта нахората около Вас.

Съхранение на ценности

Спа центърът не носи отговорност за изгубени и откраднати вещи. Съхранявайте Вашите ценности в сейфа във Вашата стая или този на рецепцията на хотела.

Препоръки при ползване на басейните и сауна парка на хотела

  • Подготовката на тялото за сауна, парна баня, солна стая е изключително важна за добрия резултат от процедурата. За тази цел Ви молим да използвате душовете.
  • Не използвайте продукти, които не са предназначени за сауна.
  • Когато ползвате лежанките в сауните, парната баня и солната стая, молим да ги покривате с кърпа.

Обратна връзка

Ние напълно одобряваме и окуражаваме всякакви коментари и въпроси от Ваша страна. Можете да попълните нашите анкетни карти, които ще намерите на спа рецепцията.

Възнаграждения

Персоналът на спа център „Тайните на Ливия“ работи, за да надмине Вашите очаквания и за да Ви осигури най-незабравимото спа преживяване. Оценяваме желанието Ви за възнаграждения на тези усилия. Допълнителното възнаграждение на нашите служители е изцяло по Ваше желание. То може да стане лично или да бъде оставено на спа рецепцията за съответния ни служител.