СПА етикет

Уважаеми дами и господа,

СПА център „Тайните на Ливия“ е място на спокойствие и отдих. Уважавайте тишината и желанието за уединение на останалите гости, като не разговаряте на висок глас и се насладете на тишината и приятната музика.

Желателно е преди или непосредствено след посещение в спа центъра да се избягва консумацията на тежки храни, алкохол или кофеин.

За да можем да осигурим среда, предразполагаща към пълноценно и цялостно СПА преживяване, молим нашите гости да спазват приетия СПА етикет:

Предварителната резервация Ви гарантира, че ще получите желаната терапия в най-удобното за Вас време. Моля, уведомете служителя на спа рецепция, ако страдате от сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, алергии, разширени вени, астма или имате други здравословни проблеми. Тази информация ще даде възможностна нашия персонал да Ви предложи най-подходящата за Вас СПА терапия или процедура, в унисонс Вашите нужди.  Някои от терапиите могат да бъдат неподходящи по време на бременност. Моля, консултирайте се предварително с лекар при желание да посетите спа центъра в това състояние.

Ако имате предпочитание към определен терапевт, уточнете го. Опитайте нещоново, като се вслушате в съвета на нашите служители или други гости на СПА центъра.

За да се насладите пълноценно на терапията, бъдете при нас 10 минути преди запазения час. Закъснявайки, Вие съкращавате нейното времетраене. Тя започва с часа на резервацията и приключва с напускането на спа кабинета. Времето за душ в стаята за терапия, събличането и обличането е процедурно време.

В масажните кабинети се допускат единствено гостите, които ще се възползват от съответната терапия. Придружителите са длъжни да изчакват във фоайето на спа центъра или в заведенията на хотела.

Заплащането на услугите се извършва на рецепцията или гостите на хотела да добавят стойността на спа терапиите към сметката на хотелската си стая.

Промяна на резервации и анулации. Терапиите, които избирате са запазени специално за Вас. Понякога се налага да отмените или промените запазен от Вас час, но в този случай очакваме да ни уведомите своевременно. Можете да анулирате резервацията си най-късно до 4 часа преди началния час на терапията. Ако пропуснете да го направите, ще бъдете таксувани с 100% от стойността й по сметката на Вашата стая. В случай на закъснение, СПА центърът си запазва правото да отказва съответната процедура или да съкращава нейното времетраене.

Спа облекло

Банският костюм и джапанки/чехли са задължителни както за басейните, така и за всички помещения в спа центъра. Лек спортен екип и чисти спортни обувки за фитнес залата и залата за йога и кинезитерапия.

За да поддържаме постоянна атмосфера на релаксация и уважение към всички гости, ние учтиво Ви молим да оставите мобилните си телефони или други устройства за комуникация в стаята си в хотела или съблекалнята в СПА центъра, или да ги изключите преди да влезете в помещенията за процедурите.

Минимална възраст за ползване на услугите в спа центъра е 16 години. Ако сте под тази възраст задължително трябва да бъдете с по-възрастен придружител.

Ако с Вас има деца, отговорността за тяхното здраве еизцяло Ваша. Бъдете внимателни за тяхната безопасност и комфорт, както и за комфорта нахората около Вас.

Съхранение на ценности

Спа центърът не носи отговорност за изгубени и откраднати вещи. Съхранявайте Вашите ценности в сейфа във Вашата стая или този на рецепцията на хотела.

Препоръки при ползване на басейните и сауна парка на хотела

  • Подготовката на тялото за сауна, парна баня, солна стая е изключително важна за добрия резултат от процедурата. За тази цел Ви молим да използвате душовете.
  • Не използвайте продукти, които не са предназначени за сауна.
  • Когато ползвате лежанките в сауните, парната баня и солната стая, молим да ги покривате с кърпа.

Обратна връзка

Ние напълно одобряваме и окуражаваме всякакви коментари и въпроси от Ваша страна. Можете да попълните нашите анкетни карти, които ще намерите на спа рецепцията.

Възнаграждения

Персоналът на спа център „Тайните на Ливия“ работи, за да надмине Вашите очаквания и за да Ви осигури най-незабравимото спа преживяване. Оценяваме желанието Ви за възнаграждения на тези усилия. Допълнителното възнаграждение на нашите служители е изцяло по Ваше желание. То може да стане лично или да бъде оставено на спа рецепцията за съответния ни служител.